Het ideale leesvoer voor je vakantie

Het ideale leesvoer voor je vakantie

Geniet jij ook van de lange zomerdagen? Tijd om te ontspannen en wat boeken in te halen. Ga je enkele dagen op citytrip? Of zet je een tentje op tussen de bergen? Of misschien gewoon in je tuin? Voor elke vakantie bestaat het ideale boek. We helpen je graag bij je keuze om je portie zomerinspiratie op te doen. Houd je een plekje vrij in je valies?

Een gezellige drukte tijdens je citytrip

Ben je enkele dagen weg om wat cultuur op te snuiven? Dan heb je niet veel tijd. Maar met de hapklare tips in deze boeken kan je op een terrasje of op de trein snel even ideeën opdoen.

Online video: tips, tricks & trends

Hoe maak je een online video die je doelgroep niet zomaar weg swipet? Lobke Gielkens en Jade Yorks van I Like Media geven je tips om een sterke online video te maken.

Bestel het boek hier.

TikTok Academy

TikTok is het snelst groeiende social media platform. Bovendien is het de online plek bij uitstek waar je tieners en twintigers kunt bereiken. Jonas Lips vertelt in dit boek hoe je op een creatieve manier aan de slag gaat met je TikTok-kanaal.

Bestel het boek hier.

De tijd nemen tijdens een natuurvakantie

Sommige communicatie-onderwerpen vragen wat meer tijd. Zet je met je handdoek op een rustig strand, of plof je in een hangmat tussen de bomen. Met deze boeken leer je je communicatie op een andere manier te benaderen.

Kan ik dat nog wel zeggen?

Met de keuze van je woorden kan je ervoor zorgen dat iemand zich aangesproken voelt. Maar spijtig genoeg ook uitgesloten, ook al is dat niet je bedoeling. Als je inclusieve communicatie mogelijk wil maken, moet je de moeilijke en soms ook ongemakkelijke onderwerpen durven bespreken. Want enkel op die manier kan je met een brede blik naar je communicatie kijken. In dit boek helpt Taha Riani je om het ongemakkelijke te omarmen en open te staan voor nieuwe inzichten. 

Bestel het boek hier.

Kom Binnen – Maak een magazine dat je lezer raakt

Een sterk magazine begint bij een concept dat helemaal goed zit. In dit boek helpen Marthe Pannecoucke en Luc Van Loon je stap voor stap een magazine te ontwikkelen dat je lezer raakt. Als coach staan ze naast jou om het maakproces van concept tot evaluatie in goede banen te leiden.

Bestel het boek hier.

Do tell - Stap voor stap richting een sterk duurzaamheidsverhaal

Hoe ga je communiceren over de duurzaamheidsinspanningen van je organisatie? Ga je dit luid verkondigen? Of houd je het eerder buiten je communicatie? En wat met de werkpunten van je organisatie op vlak van duurzaamheid? In dit boek geven de auteurs je tips om authentiek en geloofwaardig een duurzaamheidsverhaal te brengen. Het boek werd geschreven door Bart Lombaerts, Ann Maes, Chris Van Gils en Frederik Picard.

Bestel het boek hier.

Als je op wereldreis vertrekt…

Heb je enkele maanden vakantie? Dan hebben we de geschikte boekentip voor jou: 'Tante Mariette en haar fiets' van Eric Goubin, dé gids voor communicatieprofessionals uit de overheid en social profit. Met dit leesvoer kom je terug van een wereldreis met nieuwe inzichten om een sterk communicatiebeleid uit te werken voor je organisatie.

Bestel het boek hier.

Kan je niet kiezen? Dan kan je natuurlijk ook gewoon een extra valies meenemen. Veel leesplezier!

Labels:

Gerelateerde berichten

  1. 21 januari 2022Tip van Eric: liever gestaag digitaal, dan radicaal digitaal.
  2. 1 september 2021Een vierde druk voor Tante Mariette

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

  • 234_2imagine.png
  • LOGO_VP.jpeg
  • logo-og.png
Bedrijfsleden